Landbouwmachines

Voor landbouwmachines van kwaliteit kunt u het beste contact opnemen met de grootste totaalleverancier van landbouwmechanisatie in de regio: Van Os! U kunt voor verschillende soorten landbouwwerktuigen bij ons terecht. Ook voor reparatie of tweedehands landbouwmachines zijn wij uw aangewezen partij. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten Cornelis van Os en zijn team waar ze over praten. Zij staan u dan ook graag bij met passend advies voor uw wensen. Benieuwd naar ons huidige aanbod? Breng eens een bezoekje aan onze showroom te Achterberg (tussen Rhenen en Veenendaal). Wij zijn centraal gevestigd in Nederland, dus eenvoudig en snel te bereiken.

Soorten landbouwmachines

U kunt voor verschillende soorten landbouwmachines bij ons terecht, bijvoorbeeld tractoren. Wij leveren tractoren van hoge kwaliteit, zowel nieuwe als tweedehands van de beste merken, zoals McCormick en Kubota. McCormick tractoren staan bekend om de hoge kwaliteit en geavanceerde technologie. Dat maakt deze tractor ideaal voor professionele en veeleisende gebruikers. Kubota wordt geroemd door het eenvoudige gebruik van de tractor en u kunt de tractor geheel naar eigen smaak samenstellen. 

Onderdelen / toebehoren tractor

Naast de tractor leveren wij ook geregeld machines die u aan de tractor of op de tractor kunt bevestigen zoals een kuilhapper of een Kuhn hark. Het team van Van Os werkt uitsluitend met de beste merken. Wij zijn partner van Husqvarna en leveren daarnaast producten van onder andere Kuhn, MecLean en Redrock. In onze showroom kunt u ons assortiment van toebehoren voor tractoren en werktuigen komen bekijken.

Onderhoud & werkplaats

Is het tijd voor het jaarlijkse onderhoud of heeft uw tractor schade? Voor onderhoud en reparatie maakt u een afspraak met onze werkplaats. Uw tractor is in goede handen, want wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van land-, en tuinbouwmachines.

Naast de agrarische sector hebben wij ons eveneens gespecialiseerd in tuin- en parkmachines. Ook accu-aangedreven gereedschappen en veiligheidskleding leveren wij aan onze klanten.

Vragen? Opmerkingen? NEem contact op

Heb je een vraag over een van onze producten of is het tijd voor het jaarlijkse onderhoud van uw tuinmachine? Wilt u onderdelen aanschaffen of dient uw tractor gerepareerd te worden? Kom kijken én testen in onze showroom te Achterberg. Wij staan u graag te woord.