Onderhoud machines

Naast de verkoop van landbouwmachines, tuin- en parkmachines en accessoires en onderdelen, kunt u ook voor het jaarlijkse onderhoud of reparatie van uw machines of producten een beroep doen op het serviceteam van Van Os. Onze werkplaats vindt u op hetzelfde adres als onze winkel. Met ruim 25 jaar ervaring in het repareren van land- en tuinbouwmachines is uw machine in goede handen bij ons. Ook voor het slijpen van alle messen van uw machine, zijn wij uw aangewezen partner.

Duur reparatie / onderhoud

Brengt u een machine voor onderhoud of reparatie bij ons langs, dan kunnen wij u snel helpen zodat de machine weer zo snel mogelijk in goede staat is en u er in het nieuwe seizoen weer van op aan kunt. In onze werkplaats beschikken we over veel standaard onderdelen die nodig zijn voor reparatie of onderhoud. Is een onderdeel niet aanwezig, dan kunnen wij deze bestellen. Er gaat dan wel meer tijd overheen om uw machine te repareren, maar we houden u op de hoogte. Wij hanteren namelijk korte lijnen en hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. 

Merk machine / onderdelen

Het maakt niet uit wat voor merk machine u heeft staan, wij repareren elke machine en voeren onderhoud uit voor elke machine, ongeacht of het nu gaat om een zit- of robotmaaier, een motorkettingzaag, een loopmaaier of een van uw gereedschappen is. Onze servicedienst staat garant voor een snelle en professionele onderhoudsbeurt.

Winterdienst / Ophaaldienst

Bent u er jaarlijks op tijd bij, dan haalt onze ophaaldienst uw landbouwmachine graag bij u op en levert deze na het onderhoud weer bij u af. Onze ophaaldienst rijdt vanaf eind december tot en met midden februari bij u langs na aanmelding. Aanmelden kan via e-mail of telefonisch.

Onderhoudsbeurt robotmaaier

Als u een robotmaaier aanmeldt voor een onderhoudsbeurt willen wij u vragen de volgende instructies op te volgen:

  • Zorg dat de accu vol is.
  • Het is belangrijk overtollig gras van de machine te verwijderen. Op die manier wordt stank- en condensvorming voorkomen.
  • U kunt het laadstation het beste onder spanning laten staan. Dan blijft de printplaat droog en uw laadstation heel.
  • Controleer af en toe of het laadstation geen mieren, slakken of andere ongedierte aantrekt vanwege de warmte.
  • Gaat het vriezen? Haal de robotmaaier dan naar binnen zodat er geen condensvorming optreedt. 

Vragen? Opmerkingen? NEem contact op

Heb je een vraag over een van onze producten of is het tijd voor het jaarlijkse onderhoud van uw tuinmachine? Wilt u onderdelen aanschaffen of dient uw tractor gerepareerd te worden? Kom kijken én testen in onze showroom te Achterberg. Wij staan u graag te woord.