Onderdelen en klein gereedschap

Naast landbouwmachines en tuin- en parkmachines kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelen en klein gereedschap. We beschikken over een eigen werkplaats met een groot magazijn waar we alle standaard onderdelen en gereedschappen hebben staan.  

Husqvarna dealer

Landbouwmechanisatiebedrijf C. van Os is  dealer van Husqvarna en biedt diverse kleine onderdelen aan, zoals accu’s en batterijen en diverse accessoires, waaronder bijlen, kettingen, veiligheidskleding, handschoenen, gehoorbescherming, haken, zaagbladen en nog veel meer.

Onderdelenshop Granit

Van motordelen voor uw tractor, grondbewerking, aardappel en bietenrooiers tot en met onderdelen voor de industrie en heftruckdelen: wij leveren de kwalitatief hoogwaardige onderdelen van Granit.

Onderdelenshop Kramp

Naast Granit kunnen wij ook onderdelen leveren van Kramp. Ook zij ontwikkelen hoogwaardige producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de landbouw, ongeacht of u nu in de stal, op het land of op een werkplaats werkt.

Vragen? Opmerkingen? NEem contact op

Heb je een vraag over een van onze producten of is het tijd voor het jaarlijkse onderhoud van uw tuinmachine? Wilt u onderdelen aanschaffen of dient uw tractor gerepareerd te worden? Kom kijken én testen in onze showroom te Achterberg. Wij staan u graag te woord.