Tuin- en Parkmachines

Hoveniers en mensen met een tuin kunnen hun hart ophalen in de showroom van Van Os. Tuintractoren, robotmaaiers, frontmaaiers, kettingzagen, grasmaaiers, bladblazers en nog veel meer apparatuur die goed van pas komen voor onderhoud of inrichting van uw tuin of park vindt u in onze showroom. Of u nu interesse heeft in een robotmaaier met kunstmatige intelligentie (AI) of een tuintractor voor een prachtig gazon, u vindt het bij Van Os. 

Merken tuin- en parkmachines

U bent verzekerd van de beste merken tuin- en parkmachines. Het merendeel is van onze dealer Husqvarna. Dat verzekert u direct van kwaliteit, want Husqvarna levert ruim 325 jaar producten voor bos, park en tuin aan professionals en particulieren. Ook merken als Wolf Garten en SABO gebruiken wij voor de sector Tuin en Park. En natuurlijk kunt u er ook terecht voor diesel en benzine van ASPEN. Kenmerkend aan deze leverancier is dat de brandstof zeer lang houdbaar is en u een schone en betrouwbare start geeft. Dat reduceert broeikasgassen met 50 tot 80 procent.

soorten machines

Hieronder een kort overzicht van een selectie uit onze tuin- en parkmachines (dit is nog lang niet alles!). Staat uw tuin- of parkmachine er niet tussen? Dan bestellen we het graag voor u. Zoals Cornelis van Os zelf aangeeft: “Kan niet bestaat niet bij ons”.

  • Tuintractoren: onderhoud van het gazon was nog nooit zo eenvoudig. Met behulp van ingeprogrammeerde maai-instellingen en een soepele bediening zijn onze tuintractoren allemaal blijvertjes.
  • Robotmaaiers: laat de robotmaaier eenvoudig “los” in de tuin en uw gazon wordt gemaaid zonder dat u er omkijken naar heeft. De Husqvarna Automower® is de marktleider als het gaat om robotmaaien. Deze maaier bereikt alle gebieden, is ideaal als er smalle stukken gemaaid moeten worden én werkt in de regen.
  • Kettingzagen: of u nu een kleine(re) kettingzaag zoekt of een kettingzaag voor het zware werk, wij hebben voor iedere klus een kettingzaag die aansluit op uw wensen en eisen.
  • Bladblazers: geef uw tuin of andere plekken buitenshuis een opknapbeurt met een Husqvarna bladblazer. U heeft zowel de keuze uit een handdrager of een bladblazer die u op uw rug draagt. Ergonomisch ontworpen!
  • Grasmaaiers: ontdek de voordelen van ons assortiment grasmaaiers. Naast efficiency bent u bij onze grasmaaiers verzekerd van stabiel maaien ongeacht hoe zwaar de klus is die u te wachten staat.

Naast deze machines, kunt u ook bij ons terecht voor frontmaaiers, zero turn maaiers, verticuteer machines, hogedrukreinigers, stokzagen, trimmers, bosmaaiers om te zagen en te maaien, heggenscharen, nat- en droog-stofzuigers. 

Vragen? Opmerkingen? NEem contact op

Heb je een vraag over een van onze producten of is het tijd voor het jaarlijkse onderhoud van uw tuinmachine? Wilt u onderdelen aanschaffen of dient uw tractor gerepareerd te worden? Kom kijken én testen in onze showroom te Achterberg. Wij staan u graag te woord.